Antena 3 CNN Actualitate Dinel Staicu ar putea fi eliberat din arest preventiv

Dinel Staicu ar putea fi eliberat din arest preventiv

Dinel Staicu ar putea fi eliberat din arest preventiv
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    07 Feb 2013   •   18:32

Instanţa a decis eliberarea din arest preventiv a fostului preşedinte al Societăţii de Investiţii Financiare Oltenia, Dinel Staicu, judecat pentru fraudarea patrimoniului SC Transgaz SA Mediaş cu peste 11 milioane de euro.

Judecătoria sectorului 2 Bucureşti a dispus, miercuri, înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatului Nuţu (fost Staicu) Dinel cu măsura obligării de a nu părăsi ţara fără încuviinţarea instanţei de judecată, informează Mediafax.

"Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi ţara inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la instanţa de judecată de câte ori este chemat; b) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea, conform programului stabilit de acesta şi ori de câte ori este chemat; c) să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; d) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme; e) să nu se apropie de celelalte părţi, de experţii desemnaţi de instanţă sau martorii din cauză şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect", a stabilit instanţa.

Decizia poate fi atacată cu recurs, în termen de 24 de ore, de la pronunţarea instanţei pentru procuror. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 6 martie.

În noiembrie 2007, preşedintele Societăţii de Investiţii Financiare Oltenia, Dinel Staicu, a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, într-un dosar privind fraudarea patrimoniului SC Transgaz SA Mediaş cu peste 11 milioane de euro.



×
Subiecte în articol: Dinel Staicu arest preventiv
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close