Antena 3 CNN Actualitate Dinu Patriciu, în groapa datoriilor. E executat silit în 80 de dosare şi nevasta a băgat divorţ

Dinu Patriciu, în groapa datoriilor. E executat silit în 80 de dosare şi nevasta a băgat divorţ

Dinu Patriciu, în groapa datoriilor. E executat silit în 80 de dosare şi nevasta a băgat divorţ
de O.P.    |    06 Feb 2013   •   06:00
Dinu Patriciu este executat silit în peste 80 de dosare! Omul de afaceri este atacat din toate părţile. Membri ai familiei, foşti parteneri, bănci, firme sau angajaţi, toţi cer sume importante de bani.

Nu numa afacerile îi merg prost lui Dinu Patriciu. Şi soţia acestuia a intentat divorţ şi cere o bună parte din avere la partaj.

Doar în ultimele două zile la judecătoria sectorului 2 s-au depus şapte dosare de executare silită pe numele lui Dinu Patriciu. Cel mai important dintre acestea vizează o datorie de 20 de milioane de euro imputată omului de afaceri. Dosarul a fost deschis de o bancă unde Dinu Patriciu a uitat să îşi plătească creditele.

La judecătoria sectorului 1 au fost depuse 24 de cereri. Una dintre solicitările de executare silită a fost depusă chiar de Peter Imre, mâna dreaptă a omului de afaceri în divizia lui media. Imre a condus Adevărul Holding până acesta a dat faliment. La judecătoria sectorului 5 pe numele lui Dinu Patriciu s-au încuviinţat 12 cereri de acest fel.

Printre creditori se află atât firme cât şi somaţii de plată europene. De datorii neplătite se plânge şi fiul vitreg al milionarului. Ştefan Alexandru Andrei s-a îndreptat şi acesta cu un proces împotriva magnatului.

Dinu Patriciu se află internat într-o clinică din Milano după ce a suferit o operaţie de transplant de ficat. Averea acestuia a scăzut în ultimul an de la 2 miliarde la 900 de milioane de euro.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close