Antena 3 CNN Actualitate Directorul THR: Frunza din brandul României nu e furată, e o mare coincidenţă (VIDEO)

Directorul THR: Frunza din brandul României nu e furată, e o mare coincidenţă (VIDEO)

Directorul THR: Frunza din brandul României nu e furată, e o mare coincidenţă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Aug 2010   •   10:20

Reprezentanţii companiei spaniole care s-a ocupat de brandul turistic al României susţin că au aflat cu două ore înainte de lansarea de la Shanghai că pe Internet se găsesc şi alte logo-uri aproape identice cu cel care a fost ales pentru campania noastră. Preşedintele THR, Eulogio Bordas a declarat luni seară, în exclusivitate pentru Antena3, că este vorba despre o simplă coincidenţă.

"Este foarte similară, dar nu este identică. Aşa că nu este downloadată de pe Internet, nu este furată, este o mare coincidenţă. (...) De ce această frunză are exact aceeaşi formă cu cea a lui Tom Nullins? Pentru că frunza noastră avea exact aceeaşi formă. Pentru că artiştii, când desenează frunze, au tendinţa să deseneze mereu în aceleaşi proporţii. (...) Asta se întâmplă relativ frecvent, deoarece în ziua de astăzi sunt atâţia oameni care creează logo-uri, încât este chiar imposibil de evitat coincidenţele", a declarat directorul companiei THR Asesores en Turismo

Eulogio Bordas a dat asigurări că frunza care apare în logo-ul brandului turistic al României este una originală.

"Originalitate înseamnă că logo-ul a fost creat de noi, nu cumpărat de undeva, nu furat, creat de şase specialişti ai noştri acasă, pentru ministerul Turismului. Aşa că avem originalitate 100%. Credeţi că având şase artişti de primă clasă în Barcelona, care lucrează timp de patru luni pentru ministerul Turismului, suntem nevoiţi să căutăm pe internet şi să furăm o frunză? Credeţi că nu putem să producem propria noastră frunză?", a spus directorul THR.

Antena 3

×
Subiecte în articol: turism brand frunza explicatii director
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close