Antena 3 CNN Actualitate Flăcări uriaşe aproape de Palatul Parlamentului. Discursul lui Iohannis a fost întrerupt de alarmă de incendiu

Flăcări uriaşe aproape de Palatul Parlamentului. Discursul lui Iohannis a fost întrerupt de alarmă de incendiu

Discursul președintelui Klaus Iohannis a fost întrerupt de un zgomot puternic, asemănător alertei utilizate de sistemul RO-Alert.

Flăcări uriaşe aproape de Palatul Parlamentului. Discursul lui Iohannis a fost întrerupt de alarmă de incendiu
de Silvia Preda    |    22 Mar 2022   •   17:57

Incidentul a avut loc marți la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis care participa la o întâlnire cu presa împreună cu președintele Poloniei, Andrzej Duda, și-a întrerupt discursul și a așteptat ca zgomotul să se oprească.

Palatul Cotroceni se află în Sectorul 5 al Capitalei, aproape de locul în care a izbucnit un incendiu puternic la un complex comercial.

Centrul comercial Prosper a luat foc și zeci de pompieri încearcă să stingă flăcările

ISU București-Ilfov anunță că s-a transmis mesaj de avertizare RO-Alert în cazul incendiului.

"Incendiu major produs pe Calea 13 septembrie la Complexul Prosper. Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție.

Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment", se arată în mesaj.

×
Subiecte în articol: incendiu Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close