Antena 3 Actualitate DNA cere rejudecarea pentru dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu

DNA cere rejudecarea pentru dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu

25 Mar 2019   •   18:11
DNA cere rejudecarea pentru dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie discută, luni, un nou termen al apelului în dosarul în care preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost achitat în primă instanţă pentru mărturie mincinoasă. 

Tăriceanu a așteptat 5 ore pe holurile ÎCCJ. DNA cere rejudecarea dosarului. Pronunțarea în acest dosar va fi amânată.

Întrebat dacă dorește să dea o noua declarație, Tăriceanu a răspuns:”M-am consultat cu avocatul meu și am concluzionat ca tot ce am avut de declarat am declarat la instanta de fond. Dacă aveți alte întrebări, va stau la dispoziție.


Tăriceanu a transmis prin avocat că nu doreşte să fie audiat în sala de judecată, deoarece nu mai are nimic de adăugat faţă de ce a spus la instanţa de fond, însă stă la dispoziţia instanţei pentru orice lămurire. 

Procurorul de şedinţă a solicitat, la termenul anterior, reaudierea unor martori, printre care Victor Ponta, Dan Motreanu şi Dan Andronic. 

Avocatul lui Călin Popescu-Tăriceanu s-a opus reaudierii de martori şi a cerut să fie trimise adrese la DNA pentru a se comunica dacă procurorii au respectat dispoziţiile legale în legătură cu interceptarea clientului său şi a fostei sale soţii Ioana Valmar. 

×
Subiecte în articol: Tariceanu dosar Tariceanu DNA

Sunteți de acord cu noile reguli și amenzi din Codul Rutier? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close