Antena 3 CNN Actualitate DNA cere rejudecarea pentru dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu

DNA cere rejudecarea pentru dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu

DNA cere rejudecarea pentru dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu
25 Mar 2019   •   18:11

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie discută, luni, un nou termen al apelului în dosarul în care preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost achitat în primă instanţă pentru mărturie mincinoasă. 

Tăriceanu a așteptat 5 ore pe holurile ÎCCJ. DNA cere rejudecarea dosarului. Pronunțarea în acest dosar va fi amânată.

Întrebat dacă dorește să dea o noua declarație, Tăriceanu a răspuns:”M-am consultat cu avocatul meu și am concluzionat ca tot ce am avut de declarat am declarat la instanta de fond. Dacă aveți alte întrebări, va stau la dispoziție.


Tăriceanu a transmis prin avocat că nu doreşte să fie audiat în sala de judecată, deoarece nu mai are nimic de adăugat faţă de ce a spus la instanţa de fond, însă stă la dispoziţia instanţei pentru orice lămurire. 

Procurorul de şedinţă a solicitat, la termenul anterior, reaudierea unor martori, printre care Victor Ponta, Dan Motreanu şi Dan Andronic. 

Avocatul lui Călin Popescu-Tăriceanu s-a opus reaudierii de martori şi a cerut să fie trimise adrese la DNA pentru a se comunica dacă procurorii au respectat dispoziţiile legale în legătură cu interceptarea clientului său şi a fostei sale soţii Ioana Valmar. 

×
Subiecte în articol: Tariceanu dosar Tariceanu DNA
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close