DNA te urmăreşte cu... nasturii. 100.000 de euro au intrat în conturile unei firme "portocalii" pentru aparate de monitorizare

de D.D.    |    18 Sep 2012   •   13:12
DNA te urmăreşte cu... nasturii. 100.000 de euro au intrat în conturile unei firme "portocalii" pentru aparate de monitorizare Foto: ehow.com

Direcţia Naţională Anticorupţie a cumpărat nasturi cu camere ascunse de la o firmă "portocalie". Potrivit ring.ro, DNA şi-a dat seama că are nevoie de aparatură de monitorizare şi a demarat o licitaţie.

Partea mai interesantă este că firma câştigătoare este a unui fost candidat al PDL la alegerile parlamentare, iar suma plătită pentru aparatură se ridică la aproape 100.000 de euro.

Aşa că procurorii DNA au, din această vară, camere video montate în nasturii de la cămaşă pentru a capta ceea ce se vorbeşte în încăpere.

Şi nu este singura tranzacţie de genul acesta care îi umflă afacerea fostului candidat „portocaliu". Firma lui a mai câştigat de la instituţiile publice contracte a căror valoare totală depăşeşte un milion de euro, din 2008 până în prezent.


x close