Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Documente-cheie în ancheta crimelor de la Caracal. Controversa butoiului lui Gheorghe Dincă

Subiectiv: Documente-cheie în ancheta crimelor de la Caracal. Controversa butoiului lui Gheorghe Dincă

Subiectiv: Documente-cheie în ancheta crimelor de la Caracal. Controversa butoiului lui Gheorghe Dincă
06 Oct 2019   •   21:17

Răzvan Dumitrescu a dezvăluit, duminică, la „Subiectiv”, de la Antena 3, un document care arată bâlbâiala procurorilor DIICOT în ancheta privind crimele din Caracal.

Potrivit unei ordonanțe emise de procurorii DIICOT, în data de 23.09.2019, toate solicitările familiei Alexandrei au fost respinse de procurori. Una dintre ele referă  la efectuarea unei expertize științifice experiment privind arderea unui cadavru în condițiile descrise de inculpatul Dincă.

Cererea le-a fost respinsă pe motiv că este contrară legii - profanare de cadavre.

Cu toate acestea, și familia Luizei Melencu, prin avocatul Tonel Pop, a înaintat o astfel de solicitare, însă a precizat că în experiment să se folosească un cadavru de animal.

De această dată, procurorii nu au mai venit cu niciun argument.

De ce se feresc procurorii de un experiment-cheie în anchetă

”Cred că se feresc pentru că DIICOT nu vrea să afle adevărul. Există o dorință de a proteja familia Dincă, și o spun cu toată răspunderea, de a proteja întreaga rețea infracțională pe care suntem pe cale să o dovedim”, a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Dan Mărculescu, medic expert legist: „Orice experiment cu un animal, se cere aviz de la Protecția Animalelor, trebuie dispus de organul de urmărire penală pentru aflarea adevărului. Și un rezultat negativ este un rezultat”.

×

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Taxa de pod de la Fetești a fost suspendată!
x close