Antena 3 CNN Actualitate Doi membri ai clanului Duduianu, dați în urmărire în dosarul în care au amenințat maneliști cunoscuți

Doi membri ai clanului Duduianu, dați în urmărire în dosarul în care au amenințat maneliști cunoscuți

Doi membri ai clanului Duduianu, Florin Duduianu și Ștefan Duduianu, au fost dați în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă. Cei doi ar fi amenințat cu violențe cântăreți de manele.

Doi membri ai clanului Duduianu, dați în urmărire în dosarul în care au amenințat maneliști cunoscuți
Sursa foto: Poliția Română
de Diana Dragotescu    |    16 Aug 2020   •   11:00

Două persoane din clanul Duduianu au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie și șantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1, anunță Poliția Capitalei.

Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandatele de arestare preventivă, în lipsă, față de doi bărbați, membri ai unui grup infracțional, pentru tâlhărie și șantaj. Autoritîțile au demarat demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare a lui Duduianu Ștefan, în vârstă de 24 de ani și Duduianu Florin, 35 de ani. 

În această cauză, față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, 6 persoane fiind arestate preventiv, iar alte fiind cercetate 5 sub control judiciar.

În data de 21 iulie, peste 100 de polițiști au făcut 11 percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman, în dosarul penal în care se fac cercetări pentru șantaj și tâlhărie. 

Surse judiciare spun că este vorba despre lideri ai clanului Duduianu, bănuiți că au amenințat cu violențe cântăreți de manele. Maneliștii ar fi reclamat pagube de până la suma de 100.000 de euro.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: clanul duduianu
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close