Antena 3 CNN Actualitate Doi oameni au murit, după ce o ambulanţă s-a răsturnat la ieşirea din Piteşti. Alte şase persoane au fost rănite

Doi oameni au murit, după ce o ambulanţă s-a răsturnat la ieşirea din Piteşti. Alte şase persoane au fost rănite

Doi oameni au murit, după ce o ambulanţă s-a răsturnat la ieşirea din Piteşti. Alte şase persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Oct 2013   •   12:06

Doi oameni au murit şi alţi şase au fost răniţi, după ce o ambulanţă BGS care transporta la dializă şase pacienţi s-a ciocnit cu un autoturism, pe un bulevard din Piteşti, informează Mediafax.

Accidentul s-a petrecut la ieşirea din Piteşti spre Bascov, pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Ambulanţa BGS care transporta şase pacienţi la dializă s-a ciocnit cu un autoturism care a pătruns pe contrasens.

În urma impactului, doi pacienţi aflaţi în ambulanţă şi-au pierdut viaţa, iar alte şase persoane - cinci pacienţi din ambulanţă şi şoferul autoturismului - au fost rănite, una dintre ele fiind în stare gravă.

 "Este un accident cu opt victime. Un bărbat a murit pe loc, iar un altul a decedat în timpul manevrelor de resuscitare, ambii fiind din ambulanţa BGS. Alte şase persoane au fost rănite şi sunt transportate la Spitalul Judeţean din Piteşti. Ambulanţa BGS s-a răsturnat în urma accidentului, iar la faţa locului au ajuns mai multe salvări şi echipajul de descarcerare al ISU", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

În urma accidentului, alte trei maşini care erau parcate au fost avariate.



×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close