Antena 3 CNN Actualitate Dolj. Un copil de trei ani a căzut într-o fântână. Pompierii au intervenit pentru scoaterea acestuia

Dolj. Un copil de trei ani a căzut într-o fântână. Pompierii au intervenit pentru scoaterea acestuia

Dolj. Un copil de trei ani a căzut într-o fântână. Pompierii au intervenit pentru scoaterea acestuia
13 Apr 2013   •   13:58

Un copil în vârstă de trei ani a căzut, sâmbătă, într-o fântână din curtea părinţilor săi, în timp ce se juca, iar la ora transmiterii acestei ştiri pompierii intervin pentru scoaterea acestuia, conform Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, Florin Cocoşilă, incidentul a avut loc în jurul orei 11.30, în localitatea Segarcea, în timp ce copilul se juca lângă fântână.
   
Fântâna în care a căzut copilul are o adâncime de aproximativ 15 metri, iar diametrul este de 30 de centimetri, a precizat sursa citată.
   
"La faţa locului intervin lucrătorii de la secţia de pompieri Segarcea care încearcă să-l scoată pe copil. Se află, de asemenea, şi o ambulanţă şi un elicopter SMURD. Copilul este încă în viaţă, iar în funcţie de starea de sănătate a acestuia se va stabili dacă este cazul să fie trimis la Craiova sau la Bucureşti", a spus Cocoşilă.
   
Părinţii copilului sunt lângă fântână şi comunică în permananeţă cu acesta.

×
Subiecte în articol: pompieri copil interventie fantana SMURD
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close