Antena 3 CNN Actualitate Dorel a "operat" în Bacău, la volanul unui buldoexcavator

Dorel a "operat" în Bacău, la volanul unui buldoexcavator

Dorel a "operat" în Bacău, la volanul unui buldoexcavator
23 Apr 2013   •   18:51

Două autoturisme parcate pe un drum din judeţul Bacău au fost avariate de un buldoexcavator al cărui şofer, aflat în timpul serviciului, avea o alcoolemie de 1,36 la mie, el refuzând să-i fie recoltate probe biologice, informează Mediafax.
   
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, şoferul buldoexcavatorului a intrat cu utilajul în cele două autoturisme parcate pe partea dreaptă a unui drum din comuna Strungari.
   
Bărbatul de 34 de ani se afla în timpul serviciului şi realiza lucrări de amenajare a drumului pe care se aflau parcate şi cele două maşini.
   
"După avarierea celor două autoturisme, poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au testat pe şoferul buldoexcavatorului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Moineşti, unde însă a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei", a declarat, marţi, responsabilul mass-media din cadrul IPJ Bacău, Irina Năforniţă.
   
Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului de buldoexcavator, urmând ca la finalizarea cercetărilor acesta să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunerile legale.
   

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close