Antena 3 CNN Actualitate Două acoperişuri din Mureş s-au prăbuşit sub greutatea zăpezii îmbibate cu apă

Două acoperişuri din Mureş s-au prăbuşit sub greutatea zăpezii îmbibate cu apă

Două acoperişuri din Mureş s-au prăbuşit sub greutatea zăpezii îmbibate cu apă
Sursa foto: Foto: bgstructuralengineering.com
de S.T.    |    21 Feb 2012   •   09:24

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Mureş a avut în noaptea de luni spre marţi două intervenţii din cauza greutăţii zăpezii îmbibate cu apă. Două acoperişuri din Miercurea Nirajului şi Sărmaşu de Câmpie s-au prăbuşit sub greutatea zăpezii accentuată de ploaia care a căzut în ultimele ore, informează  Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al Judeţului Mureş, a anunţat luni că prima intervenţie, la Miercurea Nirajului, a fost anunţată în jurul orei 3.45, când acoperişul unei case s-a prăbuşit parţial, iar în cădere a distrus un branşament de gaz metan.

Potrivit ISU Mureş, deşi casa era locuită, în acel moment nu era nimeni acasă, iar din acest motiv nu există victime. Sursa citată a precizat că pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială, au reuşit închiderea gazului de la robinetul din curte şi au asigurat zona pentru a nu se produce vreun incendiu.

A doua intervenţie a ISU a fost la un acoperiş prăbuşit în Sărmaşu de Câmpie, tot din cauza greutăţii zăpezii, dar de această dată incidentul s-a produs la un fânar şi, de asemenea, nu s-au înregistrat victime.

×
Subiecte în articol: mures ploaie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close