x close

Dovada că Antena 3 nu i-a jignit pe protestatarii din Piaţa Universităţii. Ce mesaj le transmite Badea celor care îl ameninţă

de M.Z.    |    01 Oct 2013   •   00:03
Dovada că Antena 3 nu i-a jignit pe protestatarii din Piaţa Universităţii. Ce mesaj le transmite Badea celor care îl ameninţă 418

Mihai Gâdea şi Mircea Badea au prezentat, luni seară, un clip video care demonstrează că Antena 3 nu i-a jignit pe protestatarii din Piaţa Universităţii, aşa cum a scris o parte a presei, duminica si luni.

 
Mihai Gâdea, despre tehnicile de manipulare împotriva Antena 3. Cum au fost rupte din context declaraţii la o săptămână după ce ele au fost făcute la Sinteza Zilei. 


După ce băieții ăștia (n.r. de la ICR, din timpul Guvernului Boc) ne-au urat să murim, eu am zis «Domne, hai să mai terminăm cu urările astea, că să moară cineva». Sigur că ei au luat fragmentul ăsta, deși eu făceam referire doar la băiatul ăla de la ICR care povestea cu prietena lui care face pipi ketamină ș.a.m.d.”, a explicat Mihai Gâdea.

Realizatorul ”Sinteza Zilei” a făcut și un apel la băsiști. ”Ieșiți din ticăloșie, din minciună, din maniuplarea asta ordinară cum că noi am avea ceva cu protestatarii onești, nu cu cei de la ICR și cu alții care încearcă să confiște protestele”, a spus Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a prezentat și un clip cu ce a zis cu adevărat despre proteste, la Antena 3. Montajul video este un rezumat al evenimentelor difuzate de Antena 3 pe tema Roşia Montană. 
 
Astfel, se poate vedea că televiziunea de ştiri a difuzat protestele din toate zilele consecutive în care oamenii s-au strâns în Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării, Mihai Gâdea a spus că salută pe oricine protestează în ţară şi tot el a realizat dezbateri pro şi contra exploatării de la Roşia Montană.


Totodată, Mircea Badea le-a transmis celor care îl ameninţă să îi ofere şi dulceaţă.
 
"Când mai scrieţi , eu aş vrea şi dulceaţă", a transmis Mircea Badea, luni, la emisiunea În gura presei.

 

Citeşte mai multe despre:

Mircea Badea In gura presei Rosia Montana
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati