Antena 3 CNN Actualitate Dovada pe care Cioacă le-a arătat-o magistraţilor şi care, spune el, arată că Elodia ESTE ÎN VIAŢĂ

Dovada pe care Cioacă le-a arătat-o magistraţilor şi care, spune el, arată că Elodia ESTE ÎN VIAŢĂ

Dovada pe care Cioacă le-a arătat-o magistraţilor şi care, spune el, arată că Elodia ESTE ÎN VIAŢĂ
de O.P.    |    01 Mar 2013   •   06:01

Elodia Ghinescu este în viaţă şi ar fi fugit din ţară la o lună de la dispariţia sa. Avocata lui Cristian Cioacă le-a aratat magistraţilor un document semnat de Elodia care confirmă acest lucru şi a încercat să îi convingă pe magistraţi că fostul poliţist nu a spart mail-ul soţiei sale.
 Apărarea a cerut în acelaşi timp şi contopirea celor două dosare în care este acuzat fostul politist, cel de infracţiuni informatice şi cel de omor calificat.

În sala de judecată Cristian Cioacă a venit pregătit cu probe noi. Avocata lui Cioacă a pus la dispoziţia instanţei un act pe care Elodia l-a semnat în septembrie, la o luna de la dispariţia sa. Documentul ar dovedi că avocata ar fi părăsit ţara în 2007. Cu aceste dovezi fostul poliţist a încercat să îi convinga pe magistraţi că e nevinovat şi nu a spart corespondenta soţiei sale. 

Nici cu semnatura Elodiei fostul politist nu a reusit sa ii intimideze pe magistraţi. 

Mai mult, avocata lui Cioacă a adus şi o scutire medicală, tot din septembrie 2007, emisă pe numele Elodiei Ghinescu.

Mama Elodiei il acuză pe Cristian Cioacă că ar fi inselat-o pe fosta avocata în timpul casatoriei şi i-ar fi dat bunurile amantelor sale.

Cristian Cioacă va afla peste două săptămâni dacă va fi condamnat pentru că a spart contul de mail al soţiei sale, Elodia Ghinescu. În primă instanţă, Cioacă a fost achitat, magistraţii considerând că este nevinovat.

Avocata fostului poliţist a cerut ca dosarul în care este acuzat de infractiuni informatice să se judece în acelasi timp cu cel in care este acuzat de omor.





×
Parteneri
Șoferii, avertizați să nu cumpere astfel de anvelope, deși prețul lor este foarte mic
x close