Antena 3 CNN Actualitate Drama impresionantă a doi copii. Au ajuns la spital LEŞINAŢI de foame: "Un măr a fost hrana lor pentru o zi"

Drama impresionantă a doi copii. Au ajuns la spital LEŞINAŢI de foame: "Un măr a fost hrana lor pentru o zi"

Drama impresionantă a doi copii. Au ajuns la spital LEŞINAŢI de foame: "Un măr a fost hrana lor pentru o zi"
de O.P.    |    11 Mar 2015   •   06:52

 Doi copii, de 11 şi 13 ani, au ajuns de urgenţă la spital, nemâncaţi de zile întregi şi deshidrataţi. Copii se îngrijeau singuri de două săptămâni, după ce tatăl acestora a plecat la muncă în altă localitate şi nu i-a lăsat în grija nimănui. Acum, micuţii au rămas în grija statului iar Direcţia de protecţie a copilului a deschis o anchetă.

Cei doi copii au ajuns la spitalul de urgenţă din Vaslui după ce un vecin l-a găsit pe unul dintre ei leşinat pe marginea drumului şi a sunat la 112. Erau nemâncaţi, deshidrataţi şi aproape îngheţaţi de frig. 

Cei doi copii se îngrijeau singuri de două săptămâni, după ce tatăl lor, în grija căruia se aflau, a plecat la lucru în altă localitate şi i-a lăsat fără mâncare şi într-o locuinţă neîncălzită.

Nici mama celor doi nu mai ştia nimic de ei, fiind plecată şi ea la muncă în Italia.

Copiii vor fi duşi după externare într-un centru de plasament. Direcţia pentru Protecţia Copilului a deschis o anchetă, iar părinţii lor ar putea fi decăzuţi din drepturi.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close