Antena 3 CNN Actualitate Drumul blestemat al rugăciunilor. Un autocar plin cu pelerini a intrat într-un cap de pod. Ceaţa i-a aruncat la un pas de moarte

Drumul blestemat al rugăciunilor. Un autocar plin cu pelerini a intrat într-un cap de pod. Ceaţa i-a aruncat la un pas de moarte

Drumul blestemat al rugăciunilor. Un autocar plin cu pelerini a intrat într-un cap de pod. Ceaţa i-a aruncat la un pas de moarte
de O.P.    |    26 Noi 2012   •   05:33

10 oameni au ajuns la spital după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un cap de pod şi apoi s-a răsturnat. Vizibilitatea în zonă era foarte mică din cauza ceţii.



Accidentul rutier a avut loc pe un drum judeţean din Neamţ iar microbuzul erau plin cu turişti care făceau un tur al mănăstirilor din nordul Moldovei.Accidentul s-a produs cu puţin înainte de miezul nopţii la ieşirea din localitatea Grumăzeşti. Şoferul microbuzului spune că a pierdut controlul volanului într-o curbă după ce a fost orbit de farurile unei maşini de pe contrasens.

După ce a lovit un cap de pod, microbuzul s-a răsturnat. Patru dintre pasageri au fost scoşi din microbuz de echipajele de descarcerare.

Toti cei 9 pasageri si soferul au ajuns in cele din urma la spitalul din Tîrgu Neamt. Şapte dintre victime au suferit leziuni grave. După primele cercetări poliţiştii au determinat cauza accidentului.
 
Toţi pasagerii sunt din Focşani, veneau de la Mănăstirea Agapia şi se îndreptau spre un alt lăcaş de cult din localitatea Rădeni.

×
Subiecte în articol: pelerini accident autocar
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close