Antena 3 CNN Actualitate Drumul care ar trebui să lege judeţul Caraş Severin de Hunedoara se termină în mijlocul pădurii

Drumul care ar trebui să lege judeţul Caraş Severin de Hunedoara se termină în mijlocul pădurii

Drumul care ar trebui să lege judeţul Caraş Severin de Hunedoara se termină în mijlocul pădurii
Sursa foto: Foto: favimages.net
18 Noi 2013   •   18:25

Drumul care ar trebui să lege judeţele Caraş Severin şi Hunedoara se termină în mijlocul pădurii. Consiliul Judeţean din Caraş nu consideră lucrarea prioritară, în timp ce autorităţile din Hunedoara au terminat partea lor de drum din fonduri europene, cu un preţ record pe kilometru.

Şoferii au cel mai mult de suferit din cauza dezinteresului Consilului Judeţean Caraş Severin, dar şi a nesincronizării conducătorilor celor două judeţe.

Consiliul Judeţean Hunedoara a găsit bani europeni pentru cei 30 de kilometri care îi reveneau pentru că drumul a fost considerat o investiţie strategică care să îi scoată din izolare pe localnicii care trăiesc în satele de munt. În schimb, în Caraş-Severin nimeni nu a fost interesat de acesta.

Hunedorenii speră că, odată ieşiţi din izolare, în zonă vor începe să apară şi turiştii. Autorităţile aşteaptă acum ca şi drumul din Caraş Severin să ajungă la graniţa dintre judeţe.

Investiţia se ridică la peste 105 milioane lei, cea mai mare parte din această sumă fiind fonduri nerambursabile venite de la Uniunea Europeană.


×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close