Antena 3 CNN Actualitate E oficial! Gigantul german Bosch se instalează la Jucu. CJ Cluj a semnat contractul cu germanii

E oficial! Gigantul german Bosch se instalează la Jucu. CJ Cluj a semnat contractul cu germanii

E oficial! Gigantul german Bosch se instalează la Jucu. CJ Cluj a semnat contractul cu germanii
Sursa foto: Foto: voxcapital.net
17 Feb 2012   •   15:14

Conducerea Consiliului Judeţean Cluj a semnat, vineri, contractul cu compania germană Bosch privind deschiderea unei fabrici de componente auto în Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, informează Mediafax.

"Avem de a face cu cea mai mare investiţie privată din istoria judeţului Cluj, în valoare de 77 de milioane de euro, care va aduce până la final peste 2.000 de locuri de muncă şi va genera încasări importante la buget” a declarat vineri preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, într-un briefing de presă

Tișe a precizat că investiţia Bosch se va derula în două etape.

”Investiţia se va realiza în două etape şi are în vedere, în faza finală, construirea a 80.157 de metri pătraţi construiţi la sol, incluzând o unitate de producţie, spaţii de birouri, centru logistic, clădire tehnică, parcări, alei şi spaţii verzi", a spus Tişe.

Potrivit acestuia, CJ Cluj va sprijini compania Bosch pentru racordarea la utilităţi şi va asigura, pe cheltuiala sa, accesul auto şi pietonal la parcela de teren, dar şi devierea canalului colector care traversează parcela concesionată de către Bosch.

Şeful CJ Cluj a afirmat că, în perioada următoare, administraţia judeţeană va prezenta noi investiţii "care să aducă locuri de muncă şi venituri pentru clujeni".

Contractul cu Bosch a fost aprobat de plenul Consiliului Judeţean Cluj în şedinţa extraordinară de miercuri.




×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close