Antena 3 CNN Actualitate Echipele Apa Nova, intervenție de urgență din cauza avariei de energie electrică

Echipele Apa Nova, intervenție de urgență din cauza avariei de energie electrică

Echipele companiei Apa Nova au intervenit de urgență, astăzi, după ce mai multe stații de pompare și repompare au rămas fără energie electrică din cauza unei avarii majore la furnizorul de electricitate.

Echipele Apa Nova, intervenție de urgență din cauza avariei de energie electrică
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    07 Aug 2020   •   15:10

"Echipele operaționale Apa Nova au intervenit de urgenta astăzi, 07.08.2020, în jurul orei 12:50, după ce Stația de Potabilizare Roșu, dar și mai multe stații de pompare şi repompare ale ANB din sectorul 6 au rămas fără energie electrică din cauza unei avarii aparute la furnizorul de electricitate.

Ca urmare a lipsei de alimentare cu energie, stațiile de pompare au fost oprite parţial sau integral în sectorul 6, dar au fost afectate și zone din sectoarele 1, 2 și 5, pentru aproximativ 30 minute.

Echipele Apa Nova au intervenit atat in teren cat si din Dispecerat prin manevre si actiuni specifice pentru diminuarea pe cat posibil a efectelor căderii de tensiune.

In jurul orei 13:15 furnizorul de electricitate a reluat serviciul de distribuție a energiei, iar sistemul de pompare si distribuție a fost repornit. Urmare a acestei căderi de tensiune, si a socului hidraulic există  posibilitatea ca pentru o scurtă perioadă de timp apa să-și piardă din limpezime (apa tulbure), în special in zone din sectorul 6.

Echipele operaționale Apa Nova vor continua acțiunile în teren, pentru a interveni în aceste situații punctuale ce pot apărea în cursul zilei. Apa Nova își cere scuze persoanelor din zonele afectate pentru disconfortul creat", se arată într-un comunicat al Apa Nova.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close