Antena 3 CNN Actualitate Ediție specială. Cine a fost cel mai bun preşedinte al României?

Ediție specială. Cine a fost cel mai bun preşedinte al României?

Ediție specială. Cine a fost cel mai bun preşedinte al României?
23 Oct 2016   •   22:15

Antena 3 a pregătit, duminică seară, un maraton jurnalistic cu totul și cu totul special care a început cu dezbaterea propusă de Radu Tudor la ''Punctul de Întâlnire''.

Radu Tudor a pus față în față cele mai importante figuri ale momentului în încercarea de a afla care a fost guvernul mai bun pentru România - guvernul Ponta sau guvernul Cioloș? O dezbatere cu cifrele pe masă, la care au participat susținători exponențiali ai celor două executive.

Citește Confruntare eveniment la ''Punctul de Întâlnire'': Guvern tip Ponta PSD versus guvern tip Cioloş PNL. Care este mai bun?

În continuare, Mihai Gâdea și invitații săi au pregătit o Ediție specială - eveniment unde telespectatorii, dar şi invitaţii din studio, au votat cel mai bun președinte al României: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu sau Klaus Iohannis?

În aşteptarea voturilor telespectatorilor, şi invitaţii lui Mihai Gâdea şi ai lui Mircea Badea au votat cel mai bun preşedinte al României şi au argumentat alegerea făcută:

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, Ion Iliescu a fost cel mai bun preşedinte pe care l-au avut românii.

''A avut foarte multe calităţi. În primul rând, şi-a iubit ţara: a fost şi este un patriot. A fost în Revoluţie (...) Ion Iliescu a fost pe baricade cu noi, deci s-a supus unui risc major penru că s-a tras asupra lui. Şi a fost un om de stat'', a spus liderul PSD.

Fostul ministru Daniel Barbu și președintele Grupului de Investigații Politice Mugur Ciuvică au dat votul lor lui Emil Constantinescu. Iată cum și-au argumentat cei doi alegerea făcută:

''Nu era omul niciunui soi de rețea de patronaj și clientelism - era un om singur. A devenit în 1992 candidatul Convenției Democratice (CDR) prestigiului său de savant, de rector, de persoană de mare prestanță'', a spus Daniel Barbu.

''Este singurul președinte de până acum democrat. El și-a înțeles rolul de președinte, a știut ce trebuie să facă el ca președinte, nu a schimbat nicio instituție din România în sensul de subordonare și jocuri de putere'', a explicat Mugur Ciuvică despre fostul președinte Emil Constantinescu.

EMISIUNEA LIVE, AICI

În acelaşi timp, Mihai Gâdea a vrut să ştie părerea românilor despre cel mai fierbinte subiect al finalului de săptămână: incidentele violente de la marşul ''Luptă pentru Basarabia''.

Cine credeţi că ar trebui să demisioneze după protestul unioniştilor? a fost întrebarea la care Mihai Gâdea şi Mircea Badea au aşteptat răspunsurile pe pagina oficială de Facebook sau AICI.

Iată cum arăta rezultatul votului telespectatorilor la ora 23.45.

75,8% dintre telespectatorii Antena 3 sunt de părere că ministrul de interne, Dragoș Tudorache, ar trebui să-și dea demisia în urma gestionării execrabile a protestelor unioniștilor din Piața Victoriei.

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close