Antena 3 CNN Actualitate Ediție specială "Sinteza zilei". Doru Octavian Dumitru, față în față cu Mihai Gâdea

Ediție specială "Sinteza zilei". Doru Octavian Dumitru, față în față cu Mihai Gâdea

Au mai rămas doar cinci zile până la Crăciun. Am avut un an greu, ne-am îngrijorat, ne-am întristat, uneori chiar am plâns... E timpul să lăsăm totul în urmă. Măcar pentru o clipă.

Ediție specială "Sinteza zilei". Doru Octavian Dumitru, față în față cu Mihai Gâdea
Sursa foto: Faccebook
de Gabriel Dano    |    20 Dec 2021   •   18:03

În această seară, de la ora 21.00, Doru Octavian Dumitru, cel mai mare comediant al României vine la "Sinteza Zilei'. E timpul să ne bucurăm iarăși, să ne înveselim inima, să râdem cu lacrimi.

La începutul anilor 90, Doru Octavian Dumitru făcea senzație la Sala Palatului din București, fiind o emblemă a comediei românești. Cu aproximativ patru ani în urmă, acesta avea spectacole de comedie în Franța, Italia și Belgia, după ce a stat ani la rând în Canada.

Deși, la un moment dat, și-a anunțat retragerea din lumea artistică românească, argumentând că lipseau spectacolele de comedie de calitate la noi în țară, a revenit în fața publicului care îl apreciază atât de mult.

„Lucrez la un nou stil de comedie, cu altă încărcătură, mai aproape de ceea ce ar vrea omul să se întâmple. Mie nu îmi place umorul ăsta, satira. E ca și când ai da cu mâncarea pe covor înainte să o bagi în gură. Mie îmi place umorul bine făcut, cu inteligență”, spunea actorul într-un interviu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Doru Octavian Dumitru
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close