Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea a fost huiduită la festivalul de jazz de la Gărâna (VIDEO)

Elena Udrea a fost huiduită la festivalul de jazz de la Gărâna (VIDEO)

Elena Udrea a fost huiduită la festivalul de jazz de la Gărâna (VIDEO)
Sursa foto: Elena Udrea
19 Iul 2009   •   15:22

Spectatorii prezenţi la festivalul de jazz de la Gărâna l-au primit cu fluierături şi huiduieli pe ministrul Turismului, Elena Udrea. Ministrul a sosit la festival în jurul orei 22.30, însoţit de o delegaţie formată din oficialităţi locale şi organizatori ai evenimentului. În acel moment, pe scenă concerta John Abercromble Group. Cei aproximativ 3.000 de spectatori au remarcat imediat prezenţa Elenei Udrea şi au fluierat-o îndelung.

Cei mai derutaţi au fost interpreţii de pe scenă, care nu au înţeles ce se petrece. Trupa a făcut o scurtă pauză, timp în care li s-a explicat ce anume a declanşat incidentul, după care a reînceput să cânte.

Elena Udrea a rămas la concert aproximativ o oră, informează Mediafax. La plecare, organizatorii au condus-o pe o ieşire laterală, însă spectatorii au remarcat şi au început din nou să huiduie.

Ministrul a justificat reacţia publicului prin faptul că, la sosire, a trecut împreună cu delegaţia prin faţa spectatorilor, în timp ce pe scenă era un concert în derulare. Elena Udrea spune că era întuneric în momentul în care şi-a fpcut apariţia la concert, astfel încât spectatorii nici nu aveau cum să observe cine este.

Potrivit organizatorului Festivalului de Jazz Gărâna, Marius Giura, huiduielile publicului la venirea Elenei Udrea ar fi putut fi cauzate de faptul că aceasta a intrat în zona VIP prin faţa scenei, iar, la plecare, fluierăturile ar fi putut fi o "manifestare de entuziasm" din partea spectatorilor faţă de concertul susţinut de Abercrombie.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close