Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea a uitat să-şi scoată eticheta de la pantofi (VIDEO)

Elena Udrea a uitat să-şi scoată eticheta de la pantofi (VIDEO)

Elena Udrea a uitat să-şi scoată eticheta de la pantofi (VIDEO)
12 Ian 2010   •   18:51

Elegantă ca întotdeauna, Elena Udrea a venit marţi, la Palatul Parlamentului, încălţată cu o pereche de pantofi care poartă amprenta stitlului său vestimentar. Ea a uitat însă să le scoată eticheta de pe talpă. În altă ordine de idei, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a vorbit luni seară despre ţinutele sale exclusiviste, care au fost comentate de nenumărate ori în presa românească.

?Am o plăcere a hainelor, dar după gusturi. Lumea este foarte atrasă de povestea genţilor Elenei Udrea, dar nu sunt nici aşa de multe, nici aşa de fabuloase, cum s-a scris?, a spus Udrea la OTV.

Dar genţile dvs Hermes costă în realitate 18.000 de euro i-a replicat Dan Diaconescu. ?Nu, nu. Alea sunt genţi din piele de crocodil, cele despre care se scrie în presă... nu am asemenea genţi. Oricum, am colege tinere în Parlament care au aceeaşi plăcere de a fi elegante, îngrijite, au şi ele genţi ca şi mine?, a comentat Elena Udrea.

?Dar ce aveţi acum pe dumneavoastră face mai mult de 100.000 de euro. Numai inelul ăsta de la mână este plin de diamante?, a intervenit din nou prezentatorul OTV. ?Nu, este cu cristale Swarovski, vi-l dau să-l verificaţi?, a explicat Udrea.

Ea a mai precizat că nu a pozat niciodată în costum de baie, fotografiile făcute publice fiind realizate pe plajă, ?unde oamenii normali stau în costum de baie?.

ELENA UDREA A UITAT DE ETICHETA DE LA PANTOFI



ELENA UDREA VORBEŞTE DESPRE HAINELE SALE


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close