Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, în cătuşe la GINECOLOG. Ce i se întâmplă protejatei lui Băsescu, în închisoare

Elena Udrea, în cătuşe la GINECOLOG. Ce i se întâmplă protejatei lui Băsescu, în închisoare

Elena Udrea, în cătuşe la GINECOLOG. Ce i se întâmplă protejatei lui Băsescu, în închisoare
de O.P.    |    12 Mar 2015   •   06:04

UPDATE: Elena Udrea a refuzat controlul ginecologic. Reprezentanţii poliţiei au declarat că această consultaţie nu este obligatorie pentru deţinuţii care refuză consultul.



-----------------

Elena Udrea se scandalizează, din nou, în spatele gratiilor. Fostul ministru spune că este victima unor abuzuri în arest. Blonda lui Traian Băsescu se plânge că astăzi va fi dusă, în cătuşe, la un control ginecologic, fără voia sa.  Imediat după postarea Elenei Udrea, reprezentanţii Poliţiei au anunţat că examenul nu va fi efectuat dacă persoana încarcerată refuză în scris acest lucru.

Într-o altă postare, Elena Udrea a lansat şi un atac dur la adresa fostilor colegi de partid. Nu-i iartă nici pe Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea. Udrea o acuza pe Kovesi ca "l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga", imunitate de care s-ar bucura liderii PNL şi apropiaţii noului preşedinte, în vederea schimbării majorităţii parlamentare.

Elena Udrea se arata nemultumita de replica pe care i-a dat-o ºefa DNA. Udrea o acuza pe Kovesi ca ii protejeaza pe toti cei care sunt apropiati ai presedintelui Klaus Iohannis.

"Ieşirea procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, prin care l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga devoalează, de fapt, protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte în această perioadă. Practic, aceştia sunt imuni pentru că este nevoie de ei în vederea schimbării majorităţii parlamentare. (...) Lupta Elenei Udrea este cu şefii a două instituţii: Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea, care exercită puterea în România de o manieră ocultă".

Scrie echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook

Laura Codruta Kovesi a declarat ca nu poate sa inceapa o urmarirea penala, doar in urma unui simplu denunt si susţine că Vasile Blaga nu este urmarit in dosarul Microsoft.

"Eu, de cand conduc aceasta institutie, nu exista niciun dosar in DNA care sa isi fundamenteze acuzarea doar pe un denunt. Pe langa denunturi, intotdeauna se regasesc si alte probe: declaratii de martori, uneori interceptari, expertize, rapoarte de constatare.

Vasile Blaga are vreo calitate sau a fost audiat pana in acest moment?

Nu este inceputa urmarirea penala fata de persoana care m-ati intrebat".

Elena Udrea s-a aratat nemultumita de faptul ca liderii PDL, precum Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase si Adriean Videanu nu au fost nici macar audiaţi la DNA, in conditiile in care Dorin Cocos si Gabriel Sandu susţin că ar fi dat spagă milioane de euro in campania prezidentiala din 2009.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close