Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea pregăteşte ceva. Vizita primită în închisoare arată STRATEGIA pe care o va urma fosta prezidenţiabilă

Elena Udrea pregăteşte ceva. Vizita primită în închisoare arată STRATEGIA pe care o va urma fosta prezidenţiabilă

Elena Udrea pregăteşte ceva. Vizita primită în închisoare arată STRATEGIA pe care o va urma fosta prezidenţiabilă
de O.P.    |    16 Feb 2015   •   05:48

Elena Udrea pregăteşte de după gratii contestaţia la arestul preventiv, judecat de magistraţii Instanţei Supreme. Într-o postare pe facebook, protejata lui Traian Băsescu spune că se pregăteşte să-şi numească purtător de cuvânt, pentru că vrea să se apare comunicând şi mai activ.

Mesajele le transmite pe site-urile de socializare prin echipa sa de comunicare cu care vorbeşte intermediul telefonului la care are acces zilnic, ca şi ceilalţi deţinuţi.

Vizita avocatului William Brânză, sâmbătă seara, la arestul central alimenteză speculaţiile potrivit cărora Elena Udrea şi Dorin Cocoş ar comunica prin mesaje trimise de interpuşi.

Brânză a fost la arestul central, acolo unde este încarcerată Elena Udrea, să îi aducă un cadou de Sfântul Valentin. Udrea susţine însă că nu are nicio treabă cu William Brânză şi, ca să evite speculaţiile, nu va apela la serviciile lui de avocat.

Buchetul de flori adus Elenei Udrea ar fi fost doar un pretext, William Brânză fiind cel care i-a reprezentat ca avocat atât pe ea cât şi pe Dorin Cocoş. Acesta a renunţat la clienţi în momentul în care Elena Udrea a declarat că Dorin Cocoş i-a dat 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă ca să îşi finanţeze televiziunea. Contactat de Antena 3 William Brânză a refuzat să comenteze vizita pe care i-a făcut-o Elenei Udrea. Aceasta din urmă a răspuns pe Facebook.

"Am văzut că se încearcă impunerea ideii că William Brânză ar putea să se constituie într-o curea de comunicare între mine şi Dorin Cocoş. Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelaşi avocat ar putea să reprezinte două persoane, dar, pentru a nu lăsa loc de speculaţii, precizez că nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Brânză",  a declarat Elena Udrea pe Facebook.

Totuşi, nici Udrea nici Cocoş nu lămuresc de ce avocatul i-a adus flori în arest de Sfântul Valentin.

Elena Udrea vrea să lase acum şi impresia că este nevinovată. Se laudă că nu a zis nimic despre oamenii implicaţi în dosare, însă uită că de la sfârşitul lunii trecute şi până la arestare i-a luat pe toţi pe rând, de la Gabriel Sandu, despre care a spus că face denunţ împotriva ei ca să scape de închisoare, până la Dorin Cocoş, despre care spune că a făcut toate tranzacţiile de care este acuzat fără să o înştiinţeze.

"Voi respecta toate condiţiile legale şi nu voi vorbi (cum nu am făcut-o nici până acum) în vreun moment pe fondul cauzelor sau despre persoane implicate în dosare. În perioada următoare, voi desemna un purtător de cuvânt pentru mine care să poată ţine legătura cu presa şi care să poată susţine punctele mele de vedere pe alte subiecte decât cele juridice de care se ocupă avocaţii", a continuat ea.

Elena Udrea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, iar contestaţia ei va fi judecata marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie, de un complet format din cinci magistrati.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea arest
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close