Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea s-a plâns de sistemul de care ea şi Băsescu l-au creat în ultimii 10 ani. A fost prinsă în propria-i capcană

Elena Udrea s-a plâns de sistemul de care ea şi Băsescu l-au creat în ultimii 10 ani. A fost prinsă în propria-i capcană

Elena Udrea s-a plâns de sistemul de care ea şi Băsescu l-au creat în ultimii 10 ani. A fost prinsă în propria-i capcană
de O.P.    |    24 Feb 2015   •   05:38

Elena Udrea poate fi reţinută în orice moment în urma deciziei luate de Camera Deputaţilor. Astăzi, blonda lui Traian Băsescu trebuie să se prezinte la DNA pentru audieri.

Numai şapte voturi au stat între Elena Udrea şi libertate. Pentru a-şi îndupleca colegii, aceasta a vorbit despre cele şapte zile de groază petrecute în spatele gratiilor.

Le-a povestit acestora cum a fost dezbrăcată înainte de încarcerare, dar şi că putea să se îmbolnăvească grav după gratii, acuzând sistemul judiciar de abuzuri.

E vorba de acelaşi sistem pe care, în ultimii 10 ani, l-au lăudat atât Elena Udrea, cât şi Traian Băsescu. Brusc, Udrea a devenit extrem de interesată de starea persoanelor arestate şi vrea să ceară schimbarea codurilor penal şi de procedură penală.

Elena Udrea s-a plâns în faţa colegilor din Camera Deputaţilor de condiţiile din arest unde a stat aproape o săptămână.
pana aici

Ca să-i impresioneze şi mai mult pe deputaţi, Udrea le-a vorbit acestora şi despre colegele sale de celulă.
 
Discursul Elenei Udrea a fost taxat de unii colegi deputaţi.

A fost cea de-a doua ora când deputatul Elena Udrea s-a adresat colegilor din Parlament în încercarea de a-i convinge să nu aprobe cererea procurorilor de arestare preventivă. Parlamentarii au admis până acum toate solicitările de urmărire penală şi de arestare formulate de procurori.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea arest
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close