Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea se mai bucură până luni de luxul casei sale. Ce i se va întâmpla la începutul săptămânii viitoare

Elena Udrea se mai bucură până luni de luxul casei sale. Ce i se va întâmpla la începutul săptămânii viitoare

Elena Udrea se mai bucură până luni de luxul casei sale. Ce i se va întâmpla la începutul săptămânii viitoare
de O.P.    |    19 Feb 2015   •   05:38

Elena Udrea află luni dacă ar putea fi arestată din nou, de această dată în dosarul Gala Bute. Deputaţii jurişti au dat aviz pozitiv cererilor DNA privind încuviinţarea urmăririi penale şi arestării preventive, însă plenul este cel care ia decizia finală. Udrea nu a venit în faţa colegilor din Parlament, deşi avocatul a amânat mai bine de două ore discuţiile tocmai din acest motiv.

16 parlamentari din comisia juridica au votat pentru incuviintarea cererii procurorilor privind arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru noile acuzaţii.

Discutiile in comisia juridica au inceput cu o amanare de doua ore ceruta de avocatul Elenei Udrea, pentru ca aceasta sa poata sa ajunga in parlament. Desi Udrea a avut posibilitatea sa se prezinte in fata membrilor comisiei pentru a-si sustine punctul de vedere, ulterior s-a răzgândit.

Avocatul Elenei Udrea a declarat ca, la fel ca si in cazul Microsoft, noile acuzatii formulate de procurori sunt nefondate.

Comisia juridica urmeaza sa trimita cele doua rapoarte biroului permanent al camerei deputatilor, care, potrivit regulamentului, trebuie sa convoace plenul în termen de cinci zile pentru a decide dacă Udrea poate fi arestată din nou.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea arest
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close