Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea susține că știe deja sentința în noul dosar: Pierdem timpul, va fi o nouă condamnare

Elena Udrea susține că știe deja sentința în noul dosar: Pierdem timpul, va fi o nouă condamnare

Elena Udrea susține că știe deja sentința în noul dosar: Pierdem timpul, va fi o nouă condamnare
Sursa foto: Foto: Facebook/Elena Udrea
04 Iul 2017   •   11:27

Elena Udrea s-a prezentat, marți dimineața, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde se judecă, în cameră preliminară, dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

„Va fi o ședință interesantă”, a spus Elena Udrea, la intrarea în sediul instanței.

La scurt timp după asta, Elena Udrea a revenit cu un mesaj pe Facebook în care susține că sentința în cazul său este stabilită deja.

"Astazi a inceput dosarul in care sunt acuzata de fapte care tin de finantarea campaniei electorale din 2009. Este un dosar facut de acelasi procuror din Gala Bute, Marius Bulancea, fostul consilier de la PG al lui Kovesi si acum omul de incredere al acesteia, unul dintre procurorii care ii executa abuzurile. Dosarul nu doar ca e facut de acelasi procuror dar "a si nimerit" la acelasi complet de judecata ca in Gala Bute!!! Kafka!

Parca am avut un deja vu in sala de judecata. Aceeasi judecatoare, aceeasi procuroare de instanta, aceeasi grefiera, aproape aceleasi parti!
Am recuzat-o pe judecatoarea Dragomir, nu doar pentru ca tocmai m-a judecat si condamnat fara nicio proba in mascarada de proces numit Gala Bute, dar si pentru ca una din acuzatiile din acest nou dosar se bazeaza explicit si exclusiv pe condamnarea din primul dosar. Adica procurorul Bulancea zice ca este sigur ca banii cu care s-au platit niste panouri publicitare in campania din 2009 "sunt din fapte de coruptie", deoarece eu am fost deja condamnata pentru fapte de coruptie??!!!

Si cu toate acestea, cererea de recuzare a fost respinsa. Evident ca ma asteptam. Ca doar nu au dat dosarul la acest complet, ca apoi sa se jeneze si sa zica, "scuze, aveti dreptate, nu se poate asa ceva."
Deci, este exact ce eu spun de doi ani si jumatate si ceea ce vedeti cu inregistrari si mail-uri ale lui Kovesi in aceste zile.

Un dosar facut abuziv, la ordinul sefei DNA, care ajunge in instanta la completul potrivit si gata, avem o noua condamnare.
Eu cred ca pierdem timpul si ca sentinta e scrisa deja, asa cum a fost in Gala Bute", a scris Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close