Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea vrea să o aducă în fața judecătorilor pe Mihaiela Moraru Iorga-VIDEO

Elena Udrea vrea să o aducă în fața judecătorilor pe Mihaiela Moraru Iorga-VIDEO

Elena Udrea vrea să o aducă în fața judecătorilor pe Mihaiela Moraru Iorga-VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
27 Oct 2017   •   14:32

Elena Udrea vrea să o aducă în faţa judecătorilor pe Mihaiela Moraru Iorga, procuroarea DNA care este în război cu Laura Codruţa Kovesi.

Mihaiela Moraru Iorga ar urma să fie citată ca martor, deoarece Udrea susţine că aceasta nu a consemnat corect în dosar declaraţia unui martor.

„Presiunile la care dânsa a fost supusă sunt cauza pentru care acea declarație a fost consemnată greșit, o greșeală care poate să însemne libertatea unui om. De aceea am cerut această probă și desigur și alte probe de audieri ale unor persoane ale căror declarații pot veni în completare probatoriului care demonstrează că de fapt este vorba de finanțare de partid și nu este vorba de fapte penale", a declarat Elena Udrea.

Avocatul  Elenei Udrea a explicat că declarația respectivă ar putea face diferența între infracțiune și contravenție la legea finanțării partidelor politice.

„Am descoperit un înscris care a fost consemnat încă de la constituirea dosarului, înscris conform căruia doamna procuror nu a consemnat în mod corect declarația unui martor esențial. O declarație care ar fi făcut diferența între infracțiune, sau cum susține dumneaei în declarații, și contravenție, cum vă spuneam eu rândul trecut, contravenție la legea finanțării partidelor politice. Ținând cont și de declarațiile publice pe care le-a făcut doamna procuror, despre presiunile pe care le-a avut în dosar, am solicitat să fie audiată ca martor să înțelegem și noi ce s-a întâmplat la acel moment", a precizat apărătorul.


 

×
Subiecte în articol: Mihaiela Moraru Iorga martor Elena Udrea

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close