Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea vrea să-și deschidă o afacere în Costa Rica. La ce s-a gândit fostul ministru al Turismului

Elena Udrea vrea să-și deschidă o afacere în Costa Rica. La ce s-a gândit fostul ministru al Turismului

Elena Udrea vrea să-și deschidă o afacere în Costa Rica. La ce s-a gândit fostul ministru al Turismului
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Mai 2018   •   08:37

Elena Udrea se gândește serios să își facă o afacere în Costa Rica, iar fostul ministru al Turismului se gândește deja la exportul de fructe.

“M-am gândit la export de fructe. Dar e foarte greu. Aici sunt producătorii. Când mă mai plimb așa, mai fac o poză. Mai văd banane, mango pică pe stradă aici. Mango sunt ca la noi dudele. Primăvara e plin de mango pe străzi. Papaya. Ananasul e foarte bun. Dar merge foarte încet treaba cu afacerea. Plus că ei au marii exportatori de banane. Dole, spre exemplu.”, a declarat Elena Udrea, într-un interviu acordat Gazeta Sporturilor.

Nu a fost singura idee pe care a avut-o fostul deputat. “Bine, ce produc ei aici e foarte scump. Cafea…Dacă te gândești să imporți ceva, că m-am gândit la început la asta, când ajungi să plătești taxele vamale constați că n-ai cum să faci față”, a mai spus Elena Udrea, care a precizat că taxele ajung la 80%.

“Dacă te gândești la comerț, singura variantă este să exporți ceva. În relația cu România, Costa Rica a exportat anul trecut un milion și ceva de tone de banane”, a mai spus Elena Udrea, potrivit sursei citate. Ea a precizat că nu a deschis o firmă, ci doar s-a interesat de proceduri.

×
Subiecte în articol: Costa Rica Elena Udrea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close