Antena 3 CNN Actualitate Elev, mesaj către ministrul Educației: Cum poți pierde Bacalaureatul fără să ai coronavirus

Elev, mesaj către ministrul Educației: Cum poți pierde Bacalaureatul fără să ai coronavirus

Un elev care va susține examenul de Bacalaureat a transmis un mesaj ferm ministrului Educației, cu privire termometrizarea elevilor care vor da probele. Școlarii ar fi în pericol să piardă un an, dacă temperatura lor ar fi mai mare de 37,3.

Elev, mesaj către ministrul Educației: Cum poți pierde Bacalaureatul fără să ai coronavirus
Sursa foto: Pixabay.com
21 Mai 2020   •   20:25

”Sunt elev în clasa a XII-a și nu cred că ați luat o măsură corectă în ceea ce privește organizarea Examenului de Bacalaureat. Mă refer la faptul că, fiecărui elev care intră în unitatea de învățământ trebuie să i se ia temperatura.

În cazul în care are o temeperatură peste limita admisă, acesta nu poate participa la examen”, a spus Vlăduț Cosmin Scutaru.

Pericol de a pierde un an

”I-am trimis mesajul aseară, dar nu am primit până acum vreun răspuns. Facultatea la care merg eu, la Istorie, nu am examen de admitere. Eu am făcut asta pentru colegii mei. A apărut această situație, în care noi, cei care dăm examen, ni se dă temperatura. Ni s-a spus clar că elevul care are peste 37,3 nu poate da examen. S-ar organiza o sesiune specială pentru cei cu temperatura mare, dar asta înseamnă să stai un an acasă, dacă vrei să dai, spre exemplu, la Medicină”, a mai declarat elevul.

×
Subiecte în articol: elev ministrul educatiei
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close