Antena 3 CNN Actualitate Elev în stare gravă după ce colegii l-au aruncat în sus şi nu l-au mai prins, la un liceu din Pipirig

Elev în stare gravă după ce colegii l-au aruncat în sus şi nu l-au mai prins, la un liceu din Pipirig

Un elev a ajuns în stare gravă la spital, după o glumă făcută de colegii săi. Băiatul a fost aruncat în sus de colegi, însă aceştia nu l-au mai prins apoi, astfel că s-a lovit cu capul de pardoseala clasei.

Elev în stare gravă după ce colegii l-au aruncat în sus şi nu l-au mai prins, la un liceu din Pipirig
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    12 Mar 2021   •   13:22

Totul s-a întâmplat joi, 11 martie 2021, în timpul pauzei de prânz la Liceul Tehnologic "Ion Creangă" din comuna Pipirig, judeţul Neamţ.

Băiatul în vârstă de 13 ani a fost aruncat în sus de trei colegi, însă aceştia nu l-au mai prins în cădere, astfel că s-a lovit puternic la cap şi şi-a pierdut conştienţa.

Elevii s-au speriat în momentul în care băiatul a rămas nemişcat pe podea şi i-au alertat pe profesori.

"I-a fost rău, a leşinat, îi curgea sânge din ureche şi a fost dus la dispensar. Au venit şi poliţiştii", a declarat unul dintre elevi pentru mesagerulneamt.ro.

Anchetă la liceul din Pipirig, după ce un elev a fost aruncat de colegi

Elevul a fost dus iniţial la dispensarul din comună, acolo unde a fost consultat, iar medicul de familie a sunat la numărul de urgenţă 112.

Un echipaj medical l-a transportat la Spitalul Orăşenesc Târgu Neamţ. Diagnosticat cu traumatism cranio-cerbebral cu pierderea conştienţei şi otoragie (hemoragie pe ureche), copilul a fost transferat, cu un elicopter SMURD, la Spitalul pentru Copii Sfânta Maria din Iaşi.

"Am informat și ministerul despre cele petrecute ieri la liceul din Pipirig, doamna director verifică ce s-a întâmplat exact și ce reguli s-au încălcat. A fost o joacă nesăbuită între colegi, în timpul pauzei de la ora 13.00, băiatul a intrat și el în joc, cu cei de a VIII-a l-ar fi ridicat în sus și i-au dat drumul, iar în cădere s-a lovit la cap. Știu că era conștient când a fost transferat la Iași. Școala face o analiză în legătură cu cele petrecute, iar luni voi fi și eu prezent în această școală. Niște măsuri cu siguranță se vor lua!", a precizat prof. Mihai Obreja, șeful Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

×
Subiecte în articol: Pipirig Neamţ
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close