Elevul unui liceu din Râmnicu Sărat, înjunghiat în inimă în timpul unui scandal

de A.M.P    |    13 Mar 2014   •   13:24
Elevul unui liceu din Râmnicu Sărat, înjunghiat în inimă în timpul unui scandal

Un tânăr de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Liceul "Ştefan cel Mare" din Râmnicu Sărat, a murit la spital, unde a ajuns după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de către un bărbat de 48 de ani cu care se certase într-un bar, informează Mediafax.
   
Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în apropierea unui bar din localitatea buzoiană Puieşti, unde tânărul de 18 ani a fost înjunghiat de către un bărbat în vârstă de 48 de ani cu care se certase în local.
   
Potrivit anchetatorilor, bărbatul era băut şi l-a înjunghiat pe tânăr în inimă, cu un cuţit.
   
În urma incidentului, tânărul de 18 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unde a murit la scurt timp.
   
Potrivit primarului comunei Puieşti, Florin Leaua, tânărul de 18 ani era elev în clasa a XII-a la Liceul "Ştefan cel Mare" din Râmnicu Sărat, fiind un "copil care nu a provocat niciun fel de problemă".
   
"Daniel mai are un frate mai mic, era un copil deosebit, suntem şocaţi de cele întâmplate, în comună la noi nu s-au mai întâmplat astfel de lucruri în istoria recentă. Acest copil provine dintr-o familie de oameni simpli, muncitori şi gospodari, dar a căror avere erau copiii. Iată că nenorocirea s-a abătut asupra lor", a declarat, joi, primarul comunei Puie?ti, Florin Leaua.
   
Bărbatul care l-a înjunghiat pe băiat a fost reţinut joi.

Parteneri
x close