Antena 3 CNN Actualitate Elevul unui liceu din Râmnicu Sărat, înjunghiat în inimă în timpul unui scandal

Elevul unui liceu din Râmnicu Sărat, înjunghiat în inimă în timpul unui scandal

Elevul unui liceu din Râmnicu Sărat, înjunghiat în inimă în timpul unui scandal
13 Mar 2014   •   13:24

Un tânăr de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Liceul "Ştefan cel Mare" din Râmnicu Sărat, a murit la spital, unde a ajuns după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de către un bărbat de 48 de ani cu care se certase într-un bar, informează Mediafax.
   
Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în apropierea unui bar din localitatea buzoiană Puieşti, unde tânărul de 18 ani a fost înjunghiat de către un bărbat în vârstă de 48 de ani cu care se certase în local.
   
Potrivit anchetatorilor, bărbatul era băut şi l-a înjunghiat pe tânăr în inimă, cu un cuţit.
   
În urma incidentului, tânărul de 18 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unde a murit la scurt timp.
   
Potrivit primarului comunei Puieşti, Florin Leaua, tânărul de 18 ani era elev în clasa a XII-a la Liceul "Ştefan cel Mare" din Râmnicu Sărat, fiind un "copil care nu a provocat niciun fel de problemă".
   
"Daniel mai are un frate mai mic, era un copil deosebit, suntem şocaţi de cele întâmplate, în comună la noi nu s-au mai întâmplat astfel de lucruri în istoria recentă. Acest copil provine dintr-o familie de oameni simpli, muncitori şi gospodari, dar a căror avere erau copiii. Iată că nenorocirea s-a abătut asupra lor", a declarat, joi, primarul comunei Puie?ti, Florin Leaua.
   
Bărbatul care l-a înjunghiat pe băiat a fost reţinut joi.

×
Subiecte în articol: Ramnicu Sarat
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close