Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc, către prefecţi: Dacă plecaţi în perioada sărbătorilor, plecaţi de tot (VIDEO)

Emil Boc, către prefecţi: Dacă plecaţi în perioada sărbătorilor, plecaţi de tot (VIDEO)

Emil Boc, către prefecţi: Dacă plecaţi în perioada sărbătorilor, plecaţi de tot (VIDEO)
Sursa foto: boc
18 Dec 2009   •   12:29

Premierul interimar Emil Boc a somat vineri reprezentanţii autorităţilor locale să acţioneze cu promptitudine în cazul problemelor cauzate de starea vremii, în cadrul unui comitet de iarnă la Guvern.
?Rog poliţia ca împreună cu direcţiile de drumuri şi cei de la compania de autostrăzi să verifice maşinile dacă sunt echipate corespunzător de iarnă şi să împiedice înaintarea celor care nu sunt echipaţi cum trebuie? a spus Emil Boc.

Boc le-a atras atenţia prefecţilor şi subprefecţilor că sunt direct răspunzători pentru soarta persoanelor care rămân blocate în zăpadă din cauza stării drumurilor.

?Domnilor prefecţi v-aş ruga să colaboraţi şi împreună cu cei de la compania de drumuri şi poduri să luaţi aceste decizii. E frig, apar situaţii de blocaj, e nevoie urgentă de acţiunea comandamentului pentru situaţii de urgenţă. Sunteţi răspunzători direcţi pentru aceşti oameni?

Mai mult, premierul a lansat şi un ultimatum autorităţilor locale: fie se ocupă în permanenţă de problemele cauzate de starea vremii, fie îşi pierd postul. ?Nu accept ca în perioada sărbătorilor de iarnă şi prefectul şi subprefecţii să fie plecţi din localitate. Plecaţi definitiv dacă faceţi aşa ceva. Telefonul trebuie să fie 24 de ore deschis? a spus Emil Boc.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc guvern
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close