Antena 3 CNN Actualitate Eroii Zilei. Au salvat din smoală opt pui de câine. Cum puteţi să adoptaţi căţeluşi la distanţă

Eroii Zilei. Au salvat din smoală opt pui de câine. Cum puteţi să adoptaţi căţeluşi la distanţă

Eroii Zilei. Au salvat din smoală opt pui de câine. Cum puteţi să adoptaţi căţeluşi la distanţă
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
15 Mai 2019   •   12:19

Sute de suflete aşteaptă în adăposturile de câini să îşi găsească stapani. Câini de toate rasele şi mărimile sunt aduşi aici, unde sunt îngrijiţi, însă le lipsesc cele mai importante lucruri: afecţiunea unei familii şi siguranţa zilei de mâine. Unii sunt aduşi de pe stradă, alţii de stăpânii lor care, pur si simplu, se plictisesc sau nu îi mai pot ingriji.

Sunt însă şi cazuri absolut şocante, cum este povestea a opt pui găsiţi îngropaţi în smoală în luna aprilie. Medicii veterinari s-au chinuit mai bine de 24 de ore să îi salveze şi să îi menţină în viaţă. I-au pus pe picioare şi le-au găsit familii. Însă mai sunt atât de multe cazuri care nu au un deznodământ fericit.

Tudor Ionescu, consilier general al Municipiului Bucureşti şi Cătălina Trănescu, purtător de cuvânt ASPA- Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București, au vorbit despre cum puteţi să adoptaţi căţeluşi la distanţă.

''Avem o campanie foarte importantă ''Adoptă bucurie'', pentru că în momentul în care adopţi un căţel, sau un animal, nu adopţi un animal, nu salvezi un suflet, ci adopţi bucurie. Nu putem reda asta camere ce îţi transmite un căţel. E ceva special'', a spus Tudor Ionescu.

Impresionată de cazul animăluţelor fără stăpân, Nadia Câmpean a promis în faţa telespectatorilor că va adopta un câine la distanţă.

 

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close