Antena 3 CNN Actualitate Eroii zilei. Tinerii care își înving destinul

Eroii zilei. Tinerii care își înving destinul

Eroii zilei. Tinerii care își înving destinul
03 Iul 2017   •   12:16

Speranţă pentru sute de copiii cu nevoi speciale din partea unor oameni cu suflet mare. De trei ani, Asociaţia Climb Again ajută copiii cu dizabilităţi să practice escaladarea atât ca terapie, cât si cu perspective competiționale.

Numai anul trecut doi tineri cu deficiențe de vedere au participat la Campionatul Internațional de Paraclimbing din Marea Britanie, unde au obținut locul 1 și respectiv 4. Tot la acelasi Campionat, alti doi tineri cu deficiențe de auz s-au clasat pe locurile 1 și 2.

Şi anul acesta delegația României va putea fi formată din cel puțin patru tineri performeri cu deficiențe de vedere, de auz și neuromotorii. Insa este nevoie de 5.000 de euro ca visurile lor sa se indeplinească. Şi maratonistul Daniel Nica a sarit in ajutorul lor.

Nica povesteste: ''Să aduc bucurie unui copil prin ceea ce fac, să pot inspira și alți oameni să creadă că imposibilul poate fi depășit și să-i ajute pe copiii cu nevoi speciale să-l depășească la rândul lor, este cel mai important pentru mine.

Eroii zilei la Antena 3 sunt Claudiu Miu, președintele Asociației Climb Again și Răzvan Nedu, unul dintre sportivii care au reprezentat România peste hotare.

×
Subiecte în articol: previziuni Eroul Zilei Eroul Zilei
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close