Antena 3 CNN Actualitate Eroul zilei: Fotograful englez care promovează România. De ce a ales Max Milligan țara noastră

Eroul zilei: Fotograful englez care promovează România. De ce a ales Max Milligan țara noastră

Eroul zilei: Fotograful englez care promovează România. De ce a ales Max Milligan țara noastră
de M.Z.    |    18 Noi 2016   •   14:41

Un fotograf britanic și-a propus să transforme România în cea mai iubită destinație de vacanță în rândul turiștilor europeni. 

Max Milligan s-a îndrăgostit de țara noastră și crede cu tărie că ascunde comori nebănuite, peisaje care îți taie răsuflarea și oameni frumoși și primitori. Ar putea petrece zile întregi cutreierând pădurile României, urcând Carpații sau plimbându-se pe canalele Dunării. 

După ani de zile petrecuți în Peru sau Ghana, făcând mii de fotografii și promovând turismul acestor țări prin albumele sale foto, Max Milligan a venit acum în România și își propune ca anul viitor să lanseze o spectaculoasă carte care să descrie frumusețea țării noastre așa cum o vede cel mai mare fan britanic, Prințul Charles. 

”Îmi place să vizitez și să promovez țări unde turismul e abia la început și îmi place să fac fotografii în zone neobișnuite, cum e Sarmizegetusa”, a spus fotograful englez Max Milligan, vineri, la emisiunea Previziuni, de la Antena 3.

”Asta e comoara României, că are o sălbăticie care nu a fost distrusă încă: aveți lupi, urși, râși. (...) Dacă cineva ar veni de pe o altă planetă și se uită pe această carte, trebuie să afle ce înseamnă România”, a explicat Max Milligan.

×
Subiecte în articol: erou Eroul Zilei previziuni
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close