Antena 3 CNN Actualitate Eroul zilei: Inventator genial, după ce a picat bacul. ”A fost ca un duș cu apă rece. Apoi, am ieșit printre primii în facultate”

Eroul zilei: Inventator genial, după ce a picat bacul. ”A fost ca un duș cu apă rece. Apoi, am ieșit printre primii în facultate”

Eroul zilei: Inventator genial, după ce a picat bacul. ”A fost ca un duș cu apă rece. Apoi, am ieșit printre primii în facultate”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    13 Oct 2016   •   12:24

Un tânăr din Galaţi este exemplu de voinţă şi ambiţie. După ce a picat de două ori bacalaureatul, Gabriel Boghian nu s-a mai oprit din învăţat, a promovat examenul maturităţii, s-a înscris la facultate apoi a inventat două dispozitive care ar putea revoluţiona domeniul siguranţei pasagerilor din autovehicule. 

A câştigat numeroase premii de inventică, a devenit inginer şi a fost singurul român acceptat pentru un stagiu de pregătire la Renault, la departamentul „Concepţie", unde i-au ajuns pe mână proiecte de maşini care nu intraseră încă în producţie. 

În prezent, activează ca planificator pentru o întreagă secţie la ArcelorMittal. Iar pe viitor, doreşte să urmeze studii doctorale şi să devină profesor universitar. 

”În urma eșecului cu bacalaureatul, m-am pregătit temeinic. Faptul că am picat bacalaureatul a fost ca un duș cu apă rece pentru mine. Apoi, am ieșit printre primii în facultate”, a spus Gabriel Boghian, joi, la emisiunea Previziuni, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: erou Eroul Zilei previziuni Galați
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close