Antena 3 CNN Actualitate Eroul zilei: ”Eu am încercat să schimb sistemul!”. Marta Iozefina Bencze, tânăra care dă lecții de umanitate

Eroul zilei: ”Eu am încercat să schimb sistemul!”. Marta Iozefina Bencze, tânăra care dă lecții de umanitate

Eroul zilei: ”Eu am încercat să schimb sistemul!”. Marta Iozefina Bencze, tânăra care dă lecții de umanitate
12 Oct 2016   •   12:48

O tânără activistă în domeniul neguvernamental predă zilnic lecţii de umanitate pentru cei din jur. Deşi a rămas ţintuită într-un scaun cu rotile la 14 ani, Marta Iozefina Bencze nu a renunţat să lupte pentru ceea ce-şi dorea.

A practicat sport de performanta timp de 10 ani şi a participat la competiţii în toata ţara unde a făcut performanţă şi a obţinut numeroase medalii. A făcut voluntariat pentru mai multe organizaţii neguvernamentale, a fost  directorul executiv al Asociaţiei Persoanelor cu Handicap Sporting Club Galaşi şi a coordonat proiecte pentru persoane cu dizabilităţi.

De o lună este mentor de viaţă pentru o tânără din Republica Moldova, în cadrul primului program de mentorat social din Republica Moldova - Dare To Change. Marta Iozefina Bencze şi-a prezentat proiectele chiar şi peste hotare şi spune să nu se va opri aici. Marta îşi doreşte să motiveze cât mai multe persoane cu dizabilități să ducă o viaţă mai bună.

Marta a vorbit despre proiectele ei și la emisiunea Previziuni, de la Antena 3, în cadrul rubricii Eroul zilei.

×
Subiecte în articol: previziuni Eroul Zilei scaun cu rotile
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close