Antena 3 CNN Actualitate Eroul zilei: Prin nămeți pentru a salva vieți. Povestea jandarmilor care au sărit în sprijinul unui bătrân invalid

Eroul zilei: Prin nămeți pentru a salva vieți. Povestea jandarmilor care au sărit în sprijinul unui bătrân invalid

Eroul zilei: Prin nămeți pentru a salva vieți. Povestea jandarmilor care au sărit în sprijinul unui bătrân invalid
Sursa foto: Foto: captura Facebook
20 Ian 2017   •   13:40

În 2012, patru jandarmi din comuna Dealu Morii, Bacău, au mers 10 km pe jos, prin zăpadă care depăşea un metru şi jumatate pentru a salva un bătrân cu picioarele amputate care rămăsese blocat în casă, fără apă şi alimente. Jandarmii au plecat în misiune cu maşina, dar aceasta a rămas înzăpezită.

Drumul prin nămeţi a durat aproape 8 ore. Jandarmii l-au găsit pe bărbat înghețat de frig şi înfometat. I-au dat alimentele pe care le-au cumpărat, au adus lemne de foc şi au curăţat zăpada din curte.

De atunci, cei patru salvatori au rămas cu sufletul alături de bătrân. Au păstrat legătura cu el iar acum s-au întors în comuna Dealu Morii să îi dea o mână de ajutor bătrânului care trăieşte singur. Jandarmii i-au trecut iar pragul casei şi i-au dat o mână de ajutor, aducându-i alimente, lemne şi o mare bucurie în suflet.

Unul dintre acești jandarmi, plutonierul major Teletin Tudorel, a vorbit la rubrica Eroul zilei, de la Previziuni, despre misiunea lor salvatoare.

 

×
Subiecte în articol: nameti Eroul Zilei previziuni
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close