Antena 3 CNN Actualitate "Numai cu voi, românii, păţesc asta!" | Ţeapa totală a verii pe litoralul grecesc

"Numai cu voi, românii, păţesc asta!" | Ţeapa totală a verii pe litoralul grecesc

Mai mulţi români care voiau să-şi rezerve vacanţa în Grecia au fost victimele unor escroci. Acum, turiştii au pierdut sume importante de bani pe care e posibil să nu-i mai vadă niciodată.

"Numai cu voi, românii, păţesc asta!" | Ţeapa totală a verii pe litoralul grecesc
Sursa foto: Getty
de Alexandra Dima    |    12 Aug 2022   •   15:45

Unul dintre românii păcăliţi de mirajul unei vacanţe în Grecia, a povestit experienţa sa pe un forum în care turiştii dezbat diverse probleme cu care se pot confrunta pe parcursul vacanţelor în această ţară.

„Am plătit pentru a rezerva un hotel care nu există

„Din păcate, eu am rămas şi fără bani, dar şi fără concediu. Am plătit toţi banii pentru a rezerva un hotel care am aflat că nici nu există. E şi vina mea, e şi vina celor care lasă pe internet astfel de escroci care profită de cei creduli”, a scris unul dintre românii escrocaţi.

Culmea este că a discutat la telefon cu cel care i-a dat ţeapa, după ce acesta l-a contactat şi i-a spus că nu e suficient avansul de 40% şi că trebuie plătită suma integrală.

Infractorul şi-a justificat pretenţia prin faptul că există o cerere foarte mare, iar preţurile ar urma să şi crească. 

„Am încercat să port o discuţie cu el. O voce răstită mi-a spus într-o engleză stricată că doar cu turiştii români are astfel de probleme, că toţi ceilalţi plătesc integral şi că s-a săturat să se târguiască şi să ne explice câţi oameni din lumea întreagă vor în hotelul lui. Atunci parcă am simţit că ceva nu e în regulă, dar mi-am spus că e vina mea şi că ruşinos să mă târguiesc pentru nişte bani pe care oricum îi voi plăti. Şi i-am plătit pe toţi”, a povestit bărbatul. 

Numeroşi turişti români au raportat sezonul acesta preţuri exagerate, furtul maşinilor şi facilităţi care la faţa locului s-au dovedit inexistente

 

×
Subiecte în articol: Grecia
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close