Antena 3 CNN Actualitate Esteticianul vedetelor, pus în libertate de Tribunalul Bucureşti

Esteticianul vedetelor, pus în libertate de Tribunalul Bucureşti

Esteticianul vedetelor, pus în libertate de Tribunalul Bucureşti
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    13 Noi 2012   •   22:20

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis marţi ca medicul estetician al mai multor vedete din România, Kasem Abu Bakr, să fie cercetat în stare de libertate într-un dosar în care este acuzat de o evaziune fiscală de aproximativ 100.000 euro.

Procurorii spun că medicul a operat fără să taie chitanţă. Nu o dată, ci de peste 140 de ori, în ultimii doi ani. Pe lângă el, alţi trei angajaţi ai cabinetului sunt cercetaţi în stare de libertate, tot sub acuzaţia de evaziune fiscală.

Judecătorii au respins cererea procurorilor de arestare preventivă a medicului, însă decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs. Kasem Abu Bakr are însă interdicţia de a părăsi ţara.

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, cu sprijinul jandarmilor, au efectuat luni patru percheziţii domiciliare, dintre care două au vizat locuinţele medicului şi ale contabilului său.

Kasem Abu Bakr era cunoscut în lumea mondenă pentru intervenţiile de mărire a sânilor, la serviciile sale apelând numeroase vedete autohtone.



×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close