Antena 3 CNN Actualitate Etichetele mincinoase ale produselor, interzise din decembrie. Vezi de ce calciul nu întăreşte oasele

Etichetele mincinoase ale produselor, interzise din decembrie. Vezi de ce calciul nu întăreşte oasele

Etichetele mincinoase ale produselor, interzise din decembrie. Vezi de ce calciul nu întăreşte oasele
Sursa foto: Foto: getfit.ro
de M.Z.    |    23 Iul 2012   •   23:52

Ambalajele mincinoase ale produselor au zilele numărate. Etichetele nu vor mai putea supraestima efectele produselor. Noile regulile sunt impuse de Uniunea Europeană.

Producătorii pot să spună la revedere oricărei promisiuni pe care n-o pot dovedi. De exemplu, despre un produs care conţine calciu, producătorii nu vor mai putea spune că întăreşte oasele, ci doar că ajută la funcţionarea normală a sistemului osos. În plus, coagulează sângele şi contribuie la un metabolism normal.

Vitamina A nu vă face face pielea de bebeluş, ci doar ajută la menţinerea sănătăţii ei. În plus, reduce oboseala şi sprijină funcţionarea sistemului imunitar.

De asemenea, magneziul nu vine nici el cu un bum de energie, aşa cum promit unele etichete, ci doar sprijină într-o mică măsură sănătatea psihică şi buna funcţionare sistemului nervos.

Toate modificările Uniunii Europene intră în vigoare din decembrie. Până atunci, producătorii au multe lozinci de modificat.



×
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close