Antena 3 Actualitate Eugen Teodorovici, prima reacție după amenințările lui Florin Cîțu: „Și-a etalat acum o nouă calitate, cea de șantajist”

Eugen Teodorovici, prima reacție după amenințările lui Florin Cîțu: „Și-a etalat acum o nouă calitate, cea de șantajist”

09 Dec 2019   •   16:51
Eugen Teodorovici, prima reacție după amenințările lui Florin Cîțu: „Și-a etalat acum o nouă calitate, cea de șantajist”

Eugen Teodorovici a reacționat la acuzațiile ministrului Finanțelor Florin Cîțu, despre care spune că este „o marionetă, un șantajist alimentat cu documente, bilețele și măsuri”.

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, l-a criticat în termeni duri pe Florin Cîțu, după declarațiile recente în care acesta a subliniat că va prezenta un document care demonstrează că Guvernul PSD nu intenționa să aplice noua lege a pensillor din 2020.

Eugen Teodorovici afirmă că Florin Cîţu ”şi-a etalat acum o nouă calitate - cea de şantajist” şi se întreabă dacă ministrul Finanţelor şi-a descoperit ”acest curaj” după vizita la Palatul Cotroceni.

Citește Și Florin Cîțu îl amenință pe Eugen Teodorovici cu documente: „Mă văd forțat să-l public”

„Uite cine vorbește de Al Capone! Tocmai acest Vasile Cîțu, care și-a etalat acum o nouă calitate - cea de șantajist! Îl întreb: acest curaj și l-a descoperit înainte sau după vizita la Palatul Cotroceni?

Întâi m-a amenințat cu plângeri penale, apoi a aruncat cursul valutar în aer și s-a răzgândit, spunând că a fost doar o metaforă...cam neinspirată și mult prea costisitoare pentru economie, aș adăuga eu. Acum mă amenință cu o alta instituție, Curtea de Conturi. Ceea ce Vasile Cîțu nu știe, este că eu nu mă las amenințat sau șantajat de nimeni, cu atât mai puțin de o persoană manipulabilă și vulnerabilă. Eu voi continua să insist pentru România, în ciuda amenințărilor lui Vasile Cîțu, pe care nu-l ajută nici discursul, nici poziția, ca să abordeze comportamentul de mafiot.

Și totuși, această tentativă de șantaj și aceaste amenințări penibile nu fac decât să trădeze faptul că Vasile Cîțu este o marionetă. Întrebarea este cine trage sforile? Așa că îl somez public pe Vasile Cîțu să spună de cine este controlat? Și-l mai somez public să enumere toate întâlnirile pe care le-a avut de când a preluat mandatul de Ministru al Finanțelor Publice!

Atrag atenția asupra faptului că Ministrul Finanțelor Publice este membru al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, deci Vasile Cîțu trebuie să ne spună dacă are întâlniri neoficiale cu structuri oculte care-l alimentează cu documente, bilețele și măsuri!”, a scris Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close