Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu îl amenință pe Eugen Teodorovici cu documente: „Mă văd forțat să-l public”

Florin Cîțu îl amenință pe Eugen Teodorovici cu documente: „Mă văd forțat să-l public”

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, susține că va publica un document care demonstrează că Guvernul PSD nu intenționa să aplice noua lege a pensillor din 2020.

Florin Cîțu îl amenință pe Eugen Teodorovici cu documente: „Mă văd forțat să-l public”
Sursa foto: foto - Facebook- Florin Cîţu
09 Dec 2019   •   14:43

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, i-a transmis un mesaj ferm lui Eugen Teodorovici, după acuzațiile pe care fostul ministru al Finanțelor le-ar fi făcut la adresa sa.

Ministrul a declarat că urmează să publice un document prezentat în Guvernul României, document care arată negru pe alb că social-democrații nu intenționau să aplice legea pensiilor din 2020.

„Trebuie să oprim și să ne apucăm de treabă(...). Aici spune foarte clar: vă rugăm să dispuneți reanalizarea calendarului de implementare a prevederilor legii 127, privind sistemul public de pensii în ceea ce privește creșterea pensiilor pentru respectarea limitei de 3% din PIB pentru deficitul bugetar aferent perioadei 2020-2023”, a declarat Florin Cîțu, luni, într-o conferință de presă.

Citește Și Florin Cîțu, anunț devastator despre deficitul bugetar: De când știa Eugen Teodorovici că nu se încadra în buget

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close