Antena 3 CNN Actualitate Eugen Teodorovici, replică pentru Florin Cîțu: "Nu e niciun atac cibernetic. E o lipsă de profesionalism"

Eugen Teodorovici, replică pentru Florin Cîțu: "Nu e niciun atac cibernetic. E o lipsă de profesionalism"

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe, i-a dat replica lui Florin Cîțu, după ce acesta a anunțat că platforma IMM Invest a fost atacată.

Eugen Teodorovici, replică pentru Florin Cîțu: "Nu e niciun atac cibernetic. E o lipsă de profesionalism"
Sursa foto: foto- captură Antena 3
17 Apr 2020   •   19:22

„Nu este niciun sabotaj, niciun atac cibernetic. Este practic o lipsă de profesionalism. Au făcut această platformă pe genunchi, fără să o testeze, fără să o verifice, fără să asigure securizarea ei. Oamenii fiind interesați să aplice la astfel de finanțări, au intrat într-un număr mai mare ceea ce probabil a dus la blocarea acestei platforme. 

Dar domnul Cîțu e cu spionii, găuri negre, Al Capone. Dar niciodată nu e dânsul de vină. Mereu dă vina pe altcineva”, a precizat Eugen Teodorovici, la România TV.

IMM Invest, programul lansat de ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, prin care IMM-urile din România pot beneficia de credite garantate cu până la 90%, a fost lansat astăzi, însă la numai o jumătate de oră de la oficializare, siteul era blocat. La doar câteva minute după blocarea site-ului, Florin Cîțu a postat un mesaj în care explică faptul că site-ul a fost atacat.

”Probabil aceleași personaje care aruncă cu noroi în tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM INVEST. Nici eu și nici românii onești care au acum nevoie de aceste resurse nu ne așteptam la o asemenea ticăloșie. Nicio problemă. Continuăm. Mergem înainte. Aflăm cine este în spatele acestui atac și îi voi prezenta public", a spus Cîțu.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici imm invest
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close