Antena 3 CNN Actualitate Europarlamentarul PNL Renate Weber recomandă Antenei 3 să se adreseze CSM, în cazul Papici

Europarlamentarul PNL Renate Weber recomandă Antenei 3 să se adreseze CSM, în cazul Papici

Europarlamentarul PNL Renate Weber recomandă Antenei 3 să se adreseze CSM, în cazul Papici
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    29 Oct 2013   •   18:59

Europarlamentarul PNL Renate Weber a recomandat, marţi, postului de televiziune Antena 3 să se adreseze CSM, după ce procurorul Lucian Papici s-a antepronunţat cu privire la postul nostru de televiziune şi a spus că este "pernicios".

 
"Eu cred că postul dumneavoastră ar trebui să facă o sesizare la CSM (Consiliul Superior al Magistraturii - n.r.), în legătură cu declaraţiile domnului Papici. Cred că aveţi absolut îndreptăţirea să faceţi o astfel de solicitare, să vedem ce răspunde CSM-ul", a spus, marţi, europarlamentarul PNL Renate Weber, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Directorul postului Antena 3, Mihai Gâdea, a făcut apel la Parlament, marţi, să intervină pentru apărarea libertăţii presei. Directorul general al Antenei 3 a precizat, într-o dezbatere la Parlament, că postul Antena 3 a fost supus unor presiuni fără precedent, care pun în pericol libertatea de exprimare şi statul de drept. 
 
Procurorul Papici spune, într-un interviu, că citeşte doar Evenimentul zilei, România liberă şi Dilema veche, ca să nu se "încarce negativ", iar din grila de programe a scos posturile Antena 3, Realitatea şi OTV, adică "pe cele pernicioase" şi "inadecvate structurii lui de personalitate".
 
Potrivit DEX-ului, "pernicios" înseamnă "care cauzează un rău, care este periculos".
 
Procurorul Lucian Papici este cel care urma să supervizeze un dosar penal şi să semneze trimiterea în judecată a persoanei juridice Antenei 3.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close