Antena 3 CNN Actualitate EUROVISION 2019. Clipe de groază după prima semifinală. Șoferul unui camion a murit strivit după ce echipamentul de iluminat al show-ului a căzut pe el

EUROVISION 2019. Clipe de groază după prima semifinală. Șoferul unui camion a murit strivit după ce echipamentul de iluminat al show-ului a căzut pe el

EUROVISION 2019. Clipe de groază după prima semifinală. Șoferul unui camion a murit strivit după ce echipamentul de iluminat al show-ului a căzut pe el
15 Mai 2019   •   12:00

EUROVISION 2019. Şoferul unui camion a murit în noaptea de marţi spre miercuri după ce echipamentul de iluminat a căzut pe el în timp ce descărca vehiculul la Expo Tel Aviv, unde are loc concursul Eurovision, relatează dpa. 

EUROVISION 2019. Bărbatul a murit la terapie intensivă după ce eforturile de resuscitare au eşuat, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost internat. 

EUROVISION 2019. Echipa de producţie a Eurovision a declarat într-un comunicat că este "extrem de întristată de moartea şoferului". 

EUROVISION 2019. "Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa", se mai spune în comunicat. 

EUROVISION 2019. "Prioritatea noastră este întotdeauna siguranţa şi securitatea tuturor celor implicaţi în organizarea concursului Eurovision şi, conform protocolului, colaborăm cu autorităţile", a mai spus echipa de producţie. 

EUROVISION 2019. Marţi seara a avut loc prima semifinală a concursului. Cea de-a doua semifinală se va desfăşura joi seara, iar marea finală va avea loc sâmbătă seara.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close