Antena 3 CNN Actualitate Exces de Putere! Infiltratul lui Udrea la Ministerul Dezvoltării. Cine e Mihai Cristian Sebastian

Exces de Putere! Infiltratul lui Udrea la Ministerul Dezvoltării. Cine e Mihai Cristian Sebastian

de S.T.    |    20 Apr 2013   •   23:11

Oana Stancu a prezentat, sâmbătă seară,  în cadrul emisiunii "Exces de putere", traseul lui Mihai Cristian Sebastian, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Cine este Mihai Cristian Sebastian? Este un apropiat al lui Dorin Cocoş, prietenul asumat al preşedintelui Traian Băsescu, numit de curând în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, adică mâna dreapta a vicepremierului Liviu Dragnea.

Acest post trebuia dat celor de la PNL, mai exact trebuia propus de organizaţia de la Ilfov, însă Grigore Trache, cel nominalizat de liberali, a fost refuzat de premierul Ponta, pentru că a fost implicat în scandalul privind terenurile de la Danubiana.

Mihai Cristian Sebastian, omul care s-a ocupat personal de vilele de protocol ale preşedintelui Traian Băsescu, se ocupă de Dezvoltarea României cot la cot cu ministrul Dragnea.

Ce părere aveţi?

Citeşte şi:

Exces de putere. Cum a revenit Ioan Rus în prima linie a PSD şi reevaluarea lui Hrebenciuc la adresa preşedintelui Băsescu


Din seria "ŞTIU CE-AI FĂCUT ASTĂ-VARĂ". Un pensionar, hărţuit de autorităţi pentru că a votat la referendum

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Exces de putere cu Oana Stancu şi Adrian Ursu"

×
Parteneri
Şoferul din Baia Mare depistat cu 7 droguri şi-a recuperat permisul!
x close