Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Mecanismul banilor de la Soros din campania lui Nicușor Dan

Exces de putere: Mecanismul banilor de la Soros din campania lui Nicușor Dan

10 Iun 2016   •   22:47

Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a explicat la Exces de putere, de la Antena 3, mecanismul prin care a ajuns să-și finanțeze campania electorală ”cu bani de la Soros”.

”E un mecanism pe care oamenii trebuie să îl înțeleagă. Există o Fundație Soros care contribuie la o altă fundație, CEE Trust, unde contribuie și Fundația Ford, Fundația Marshall și multe alte fundații americane foarte prestigioase. Această fundație vine cu niște bani în România la o altă fundație, FDSC (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile - n.r.), iar aici asociații cum e a noastră participă la concursuri de proiecte. Nu sunt bani pe care Soros îi dă în mână cuiva”, a spus Nicușor Dan, la Antena 3.

”Sunt oameni care fac proiecte, cum a fost în cazul nostru să învățăm ONG-urile să facă o activitate în urbanism, construcții, partajarea spațiului verde și al patrimoniului, și un board care nu are nici o legătură cu Soros și care atribuie bani asociațiilor în mod contractual”, a mai spus Nicușor Dan.

CEE Trust

Citeste mai mult: adev.ro/o5o3v0

 

 

 

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

SUA, despre atacurile cu drone din Rusia: "Nu vom permite Ucrainei să organizeze atacuri în afara frontierelor sale"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close